Loungebank tuin aanbieding

Het woord ‘loungebank’ is van Engelse oorsprong en betekent eigenlijk ‘salonbank’. Het is dus een heel comfortabele zit- of ligbank voor uw tuin voor urenlang rust- of babbelplezier in natuurlijke omgeving.

Het gebruik van materialen

Een loungebank tuin aanbieding betaalt u volgens materiaal, comfort en afwerking. De keuze van materialen is dus divers, maar heel belangrijk in overweging tot een aankoop.

Hout is een belangrijke grondstof. Er is keuze uit Teak, eik of cederhout.
De laatste jaren is gevlochten kunststof erg in trek voor zijn vast kleurbehoud en makkelijk onderhoud.De kussens zijn weerbestendig. Ze zijn vuil- en waterafstotend. Een loungebank tuin aanbieding mag gerust het hele jaar buiten blijven staan.

Diverse stijlen

Een loungebank tuin aanbieding past is ieders tuintje. Van klassiek tot landelijk tot design.
Sommige bankstellen zijn ook modulair. Dit betekent dat je de onderdelen van elkaar kunt koppelen om tot een andere opstelling te komen.

Onderhoud

Een kunststof tuinmeubel heeft een aluminium frame en dient geen specifieke onderhoudsbehandeling. Het vuil kan er makkelijk af met water en een sopje. Een loungebank tuin aanbieding in Teakhout is onderhoudsvrij en kan wel behandeld worden tegen het grijs-worden. Voor de behandeling van hardhout is één olielaag per jaar voldoende.

Een loungebank tuin aanbieding is puur genieten van je tuin en van je gezelschap!